Celebrem 75 anys!

75_4_ins

Central Borne ha complert 75 anys, i per celebrar-ho el passat 13 de juny ens vam reunir a l’espectacular Mirador de Sant Just en una vetllada que va estar plena de riures, records i sobretot gratitud a les persones que han format part d’aquesta increïble història.

Des dels nostres fundadors fins als empleats més recents, cadascú ha deixat la seva petjada en aquest camí d’èxit i creixement i per això volem agrair de tot cor la seva dedicació, compromís i passió per fer de Central Borne una empresa líder en el seu sector. Sense el seu esforç i treball en equip, no estaríem celebrant aquesta fita tan important.

Començant amb una activitat artística de la ma de Daniel Berdala del Gimnàs de les Arts, els gairebé 100 convidats van expressar la seva creativitat donant pas a un sopar durant el qual es va fer entrega a tothom d’un obsequi commemoratiu i una preciosa litografia representant l’evolució de l’empresa de la ma del pintor Perico Pastor, que ja va ser el protagonista de la làmina que es va fer pel 50 aniversari de la companyia.

Continuem treballant plegats per assolir nous èxits i seguir creixent junts fent també especial menció als nostres clients, col·laboradors i partner per dipositar la seva confiança en nosaltres… i a pels 100 anys!

Notícies relacionades