RSC

Som una empresa responsable i compromesa amb els reptes de la societat. Per això apostem per un desenvolupament sostenible en tots els àmbits.

ODS

Equip

Facilitem un ambient de treball motivador i segur on les persones puguin créixer laboralment en igualtat d’oportunitats.

Societat

Atenem les necessitats de la nostra comunitat amb accions com el patrocini i la donació de productes al Banc dels Aliments, Creu Roja i altres entitats. També facilitem oportunitats laborals a col·lectius en risc d’exclusió.

Medi Ambient

El nostre model de servei integral permet reduir les emissions de CO2, en transportar tots els productes en un mateix vehicle i en un sol trajecte. Treballem amb el màxim respecte cap al medi ambient i fem accions de conscienciació social sobre el malbaratament zero d’aliments i la utilització de materials reutilitzables i reciclables.

Drets Humans

Estem compromesos amb l’aplicació dels drets humans fonamentals en la nostra activitat i només treballem amb proveïdors i col·laboradors que també apliquin bones pràctiques.

Sobre nosaltres

Oferim serveis integrals i professional de subministrament de matèries primeres i gestió de negoci a professionals de l’hostaleria i la restauració, aportant solucions a les seves necessitats.

L’objeciu de Central Borne és complir amb les necessitats del mercat gràcies a un equip professional altament compromès.