Prorroguem el contracte amb el CIRE

Noticia CIRE

A Central Borne estem de celebració. Acabem de signar la pròrroga del contracte de subministrament d’àpats que teníem subscrit amb el CIRE des de 2019.

El Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), és una empresa pública del Departament de Justícia que té per objectiu donar segones oportunitats a les persones privades de llibertat a través de la formació i el treball, i des de 2019 han confiat en nosaltres perquè han passat d’un sistema multi proveïdor a la nostra innovadora fórmula de proveïdor únic, tot centralitzant les comandes dels diferents centres que gestiona i rebent l’aprovisionament de productes alimentaris pels més de 5000 menús que es cuinen cada dia, en entregues úniques dels nostres camions a 3 temperatures, el que permet reduir significativament les emissions de CO2 i comporta per al client un estalvi econòmic, de temps i de recursos..

Aprofitem la ocasió per agrair la feina ben feta a l’equip que gestiona diàriament els centres penitenciaris; perquè sense la seva dedicació, motivació, compromís i treball en equip no hagués estat possible.

Podéu trobar més informació sobre el nostre sistema de gestió integral i fórmula de proveïdor únic al següent video.

Notícies relacionades