Menús d’Estiu de Servei Integral

Blanca_cat

Coneixeu a la Blanca? La nostra dietista-nutricionista es va graduar a la Universitat Ramon Llull en Nutrició Humana i Dietètica i és la responsable de confeccionar els menús personalitzats que proporcionem als nostres clients de Servei Integral, amb totes les seves derivacions per adaptar-se a les diferents patologies.

També s’encarrega de fer el seguiment i l’avaluació del pla de menús, de fer auditories, preparar les fitxes tècniques de tots els plats incloent la recepta, els gramatges, la valoració nutricional i els al·lèrgens i d’ oferir un servei de consultoria permanent.

Tot just ara està començant a implantar els menús d’estiu i està proposant receptes senzilles i saludables per fer front a la calor amb productes de temporada, que son més frescos i saborosos i gaudeixen d’un major contingut de nutrients, vitamines, minerals i antioxidants degut al seu creixement natural i condicions de conreu òptimes.

 Vols saber-ne més del nostre servei de Nutrició i Dietètica? Pots contactar amb nosaltres i visitar la nostra pàgina web per ampliar la informació.

Notícies relacionades