Central Borne va participar a la VIII Immersió Estratègica 2023 del Clúster Foodservice

Cluster

Els passats 23 i 24 de febrer es va celebrar la VIII Immersió Estratègica amb tots els membres de l’ecosistema del Clúster Foodservice impulsat per l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa ACCIÓ. L’objectiu d’aquestes jornades es l’intercanvi de coneixement, el treball grupal i la interacció empresarial mitjançant activitats interactives dins d’un entorn que permeti gaudir de la natura.

El punt de trobada va ser Mas Solà, a Santa Coloma de Farners, i es van realitzar ponències i grups de treball sobre la Sostenibilitat del model Foodservice: reptes del sector, nous models empresarials, com retenir el personal, etc.

Artur Arqués Girbau, Conseller Delegat de Central Borne va participar en una taula rodona, juntament amb Xavier Herreros Torrens (Gustos) i Cristina Alonso Guillamón (Areas) on es van facilitar una sèrie de recomanacions per crear models de negoci sostenibles en el mon de la restauració.

Notícies relacionades

Celebrem 75 anys!

Central Borne ha complert 75 anys, i per celebrar-ho el passat 13 de juny ens vam reunir a l’espectacular Mirador de Sant Just en una

Saber-ne més »