Simplifica la gestió de la cuina amb la nostra proposta de Servei Integral

servei_integral

La gestió de compres de les cuines de les col·lectivitats no es gens fàcil. Comporta una inversió important de temps i recursos. Contactar amb els diferents proveïdors, passar les comandes, fer les recepcions dels productes, gestionar factures i albarans, fitxes tècniques, etc.

I a la hora de la veritat, sabem realment el cost que representen els menús per dia i comensal?

Amb la nostra proposta de Servei Integral ho posem fàcil:

  • El nostre departament de Dietètica i Nutrició definirà el pla de menús segons les necessitats de cada centre alhora que proporcionarà les fitxes de tots els plats a cuinar incloent valoració nutricional i al·lèrgens. Aquests menús estaran calculats de manera que no superin un cost per persona i dia pactat prèviament.
  • El gestor de compres podrà centralitzar la comanda de totes les seves necessitats amb un únic interlocutor i rebre el subministrament en una única entrega amb els nostres camions a tres temperatures.
  • Rebrà només un albarà i una factura.
  • Gaudirà d’un àrea de client personalitzada on tindrà accés a la cistella de la compra 24/7, fitxes tècniques de productes, menús, fitxes de plats i altra informació d’interès.
  • Comptarà amb l’assessorament d’un equip professional altament compromès per gaudir d’una experiència de compra honesta i fiable.

Si voleu saber-ne més només heu de contactar amb nosaltres o visitar aquesta secció de la nostra pàgina web per ampliar informació.

Notícies relacionades